Hesap Kapatma ve Bütçe Çalıştayı
29 Kasım 2021

24.11 2021 tarihinde Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans salonunda Van İl Sağlık Müdürlüğümüz Destek Hizmetleri Başkanlığı İl Konsolide Birimince hazırlanan 2021 mali yıl sonu MKYS (malzeme kaynakları yönetim sistemleri) hesap kapatma ve bütçe çalıştayı Destek Hizmetleri Başkanı Şahabettin IŞIK'ın açılış konuşması ile başladı.

Müdürlüğümüze bağlı tüm hastane yöneticileri ve toplantıya katılan taşınır kayıt yetkililerine 2021 yılı sonundan (MKYS) malzeme kaynakları yönetim sistemleri üzerinde yapılacak iş ve işlemlerle ilgili dikkat edilmesi gereken hususlar detaylı bir şekilde bahsedildi.

Yıl sonunda yapılması gereken tüm çalışmalarla ilgili slaytlar detaylı olarak dile getirildi. Taşınır kayıt yetkilisinin yıl sonunda nasıl hareket edeceği ne tür bir yol izleneceği anlatılarak konu hakkında gerekli brifingler yapılmış oldu.

Taşınır kayıt yetkilisi ve taşınır kontrol yetkilerinin görev ve sorumlulukları altında ne yapacakları dile getirilerek çalıştayı sonlandırıldı.
  • Bütçe Çalıştayı7.jpg
  • Bütçe Çalıştayı6.jpg